Huisregels “neon editie”

Geplaatst op
NEON EDITIE

24 MEI

BOLKE ENSCHEDE | 22.00 – 04.00

Doeslief? HOUSE OP!

Want op vrijdag 24 mei gaan we weer heerlijk op de allerfijnste house! En weer in de mooiste club van Enschede ’t Bolke! Dansen tot je niet meer kan op de neon verlichte dansvloer vol met de allerleukste mensen. We starten mooi op tijd zodat het weekend nog aan je voeten ligt en niet op de bank!

Local artist Henna Khemai tovert jou knappe koppie om in een heus neon kunstwerk, dus trek alleen je stoute schoenen aan…

On Friday may 24th we are going to enjoy the finest housemusic again at the most exciting club in the city ’t Bölke! Dance the night away on the neon lit dance floor surrounded by amazing people. We’ll start early, so your weekend doesn’t have to begin on Monday!

Local artist Henna Khemai will turn your pretty face into a real neon piece of art!

EARLY BIRDS AVAILABLE NOW!!
https://eventix.shop/49r7qd9w

LINE UP

MARK HOOD
LUKE FILEWALKER
LYNCH
HRISTOF (T LAB)